Léman Gravel Challenge 18-20 Mayıs tarihlerinde İsviçre'nin Lozan kentinden başlayıp yine Lozan'da sona eren 360 km uzunluğundaki eşsiz bir rotada, Léman gölü manzaraları boyunca gerçekleşti.

Jura dağlarının engebeli tepelerinden Fransa’daki muhteşem Georparac du Chaplais’ e, Alplerin eşsiz geçitlerine ve Lavaux üzüm bağlarına kadar uzanan maceracı ruhların keyifle pedallarken unutulmayacak anılar biriktirdiği sabit rota etkinlikti.


Lausanne Gravel İsviçre merkezli bir topluluk olmasına rağmen birçok ülkeden katılan bisikletçiler hem fiziksel hem de zihinsel dayanıklılıklarını zorlayarak parkuru en iyi sürede tamamlamaya çalıştı. Böyle büyük bir heyecanı paylaşıyor olmaktan büyük onur duyduk.


Leman Gravel kapsamında, etkinlik için özel olarak tasarlanmış Karman Fermuarlı Cüzdan katılımcılara dağıtılmak üzere özel bir hediye olarak üretildi. Karman, suya son derece dayanıklı yapısı ve kaliteli malzemelerle her detayına ayrı bir özen gösterilerek el işçiliği ile üretilen bir üründür. Katılımcıların etkinlik sırasında ve sonrasında da kullanabilecekleri pratik bir aksesuar olarak tasarlandı. Bu özel tasarım ürün, katılımcılara dağıtıldığında büyük beğeni topladı.




Uzun ve zorlu olan bu rotada bisiklet süren maceracı bisikletçiler ile sadece tek yürek olarak zor yolları geçmeyi değil ortak bir hayali de paylaştık.

Léman Gravel Challenge'ın Kralı 360 Km Lik parkuru 17 saat 24 dakikada tamamlayan ve Komoot Pro seviyesindeki tahmini süreyi %16 bir oran ile geride bırakan Justinas Leveika oldu! (Instagram: @justin.and.bikes)



Léman Gravel Challenge'ın Kraliçesi ise Mathilde Germanier, parkuru 23 saatte bitirdi. (Instagram:@twentysevenspokes) Mathilde parkurdaki tüm kadın katılımcıları geçmekle kalmadı aynı zamanda hepsinden önce de bitiş çizgisine ulaştı.
Julie von Gruenigen ve Raphael Schröder, Léman Gravel Challenge 2024'ün DUO kategorisini 22 saat 56 dakika ile kazanan çift oldu!

İlk günden beri en güvendiğiniz yol arkadaşınız olarak hep yanınızda yer almaktan gurur duyuyoruz. 🚴‍♂️


27 Haziran, 2024

Yorum yaz

Yorumlarınız onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.